Selecteer een pagina

IETS OVER MIJZELF

Mijn naam is Jolien Duin. Na mijn opleiding werkte ik 15 jaar in de Grafische Industrie. Mijn vaste baan heb ik in 2005 opgegeven om te verhuizen van Zuid Holland naar Noord Holland.
Na een baan in loondienst koos ik toen voor zelfstandig ondernemerschap. In 2008 vond ik daarin pas goed mijn draai, het moment dat ik bezig ben gegaan met techniek & onderwijs. Een idee dat ontstond nadat ik op de basisschool van mijn kinderen zag hoe leerkrachten worstelde met creativiteit- en technieklessen.
Inmiddels geef ik techniekles op scholen, doe ik naschoolse activiteiten creativiteit en techniek en organiseer ik techniekevents. Op school is het heel leuk om met de leerlingen bezig te zijn, samen te ontdekken waar zij goed in zijn en te juichen als iets gelukt is. Het inspireert, geeft energie en motiveert. De ervaringen en inzichten die het lesgeven opleveren zijn ook waardevol om goede en waarachtige techniekevents te organiseren.
Alles met elkaar betekend het werk dat ik veel moet samenwerken. Samenwerken met leerkrachten, leerlingen, bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden, kunst en cultuur liefhebbers en nog veel andere enthousiastelingen. Het is prettig om samen te werken, het levert een mooi netwerk op en draagvlak en maatschappelijke betrokkenheid en plezier en voldoening en  . . .
Op dit moment ben ik daarom heel tevreden met wat ik kan, wil en mag doen.
Ook zin in samenwerken binnen het “domein” techniek en onderwijs? Neem contact op!