IETS OVER MIJZELF

Mijn naam is Jolien Duin. Na mijn opleiding werkte ik 15 jaar in de Grafische Industrie. Mijn vaste baan heb ik in 2005 opgegeven om te verhuizen van Zuid Holland naar Noord Holland, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Na een baan in loondienst koos ik toen voor zelfstandig ondernemerschap. 

In 2008 vond ik daarin pas goed mijn draai, het moment dat ik bezig ben gegaan met Techniek&Onderwijs. Een idee dat ontstond nadat ik op de basisschool van mijn kinderen zag hoe leraren worstelden met creativiteit- en technieklessen. 

Inmiddels zijn mijn kinderen groot en hebben hun opleiding- en werkkeuzes gemaakt, maar de jonge kinderen van nu kunnen, in de huidige en snel veranderende maatschappij, veel hulp gebruiken bij het maken van keuzes.
Hiervoor geef ik techniekles op scholen, ontwikkel ik lesmateriaal, organiseer ik techniek-events, maak filmpjes en podcasts, en werk ik samen met bedrijven. De ervaringen en inzichten die het werken op school opleveren, zijn waardevolle bagage om de andere activiteiten goed te doen.

Alles met elkaar betekent het werk dat ik veel moet samenwerken. Samenwerken met leerkrachten, leerlingen, bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en veel andere enthousiastelingen.

Het is prettig om samen te werken, het levert een mooi netwerk op, draagvlak en maatschappelijke betrokkenheid, plezier en voldoening. Een hoeveelheid aan even onverwachte als verrassende gebeurtenissen kruisen mijn pad door het samenwerken en kleuren mijn werkdagen. De resultaten zijn prachtig.

Ook zin in samenwerken binnen het “domein” techniek en onderwijs? Neem contact op!